Cara termudah Memasak Sedap Puding milo bersama oreo Jalan Sofia Zulkefle

Cara termudah Memasak Sedap Puding milo bersama oreo Jalan Sofia Zulkefle

Lezat, Nikmat, Cepat, Mudah dan ANTI FAIL.

Puding milo bersama oreo Jalan Sofia Zulkefle. Terimakasih sudah mamapir di channel receh aku. Bantu channel ini dengan cara subscribe ya teman-teman Agar aku makin. Jumpa lagi bersama BELLFIS KITCHEN Berbagi cara Berbagi rasa untuk menjadi idola keluarga👇 PUDING OREO CAKE.

Puding milo bersama oreo OREO MILO TANPA MIXER BERSAMA LENSCAKE KDI.#dirumahaja #puasa #puding #oreo. LENSCAKE KDI.#dirumahaja #puasa #puding #oreo #milo #kue #membuatkue. Следующее. Panaskan agar-agar bersama air hingga larut, masukkan gula. Anda boleh memasak Puding milo bersama oreo menggunakan 6 resepi dan 5 langkah. Inilah cara Anda memasak ini.

Resepi Untuk Membuat Puding milo bersama oreo

  1. Sediakan dari Agar2 tali(agak2)jgn banyak sgt dan jgn sikit sgt.
  2. Sediakan 400 ml dari air.
  3. Kemudian 5 sudu makan dari milo bancuh dgn air panas 1 cawan.
  4. Sediakan 450 ml dari fresh milk.
  5. Kemudian 1 dari bungkus oreo.
  6. Kemudian dari Gula agak2 la kalau nak manis letak lebih,tapi sy x suke manis.

Juga dikenali dgn nama Puding Milo Oreo Ada yang bagi nama Puding Milo Oreo Wannacry. Mungkin rasa puding ni sedap sangat sampai Cara-cara : Masak air bersama serbuk agar-agar hingga larut. Masukkan gula dan masak hingga gula larut. Lihat juga resep Puding Oreo Milo enak lainnya.

Cara Mebuat Puding milo bersama oreo

  1. Rebus agar2 bersama 400 ml air,bila dh mengelegak angkat dan tapis.
  2. Campur kan fresh milk dan bancuhan milo.
  3. Dah campur kan semua boil balek dn masukan gula jgn manis sgt tau.
  4. Dah boil sejukan kejap.
  5. Masukan serbuk oreo tadi dlm acuan pastu masukan puding dlm acuan dan sejukan.

Resep 'puding milo oreo' paling teruji. Resep Puding Oreo Sederhana - Puding sederhana dengan bahan dasar biskuit oreo dan susu segar ini dijamin nikmat untuk sajian santai bersama keluarga. Puding oreo sederhana cocok untuk menu si kecil, karena anak anak paling gemar dengan biskuit oreo apalagi setelah diolah menjadi sebuah. Bukan mudah … bukan mudah yaa… Cara Buat Puding Milo Oreo. Panaskan campuran milo yang separuh lagi dengan api paling kecil.